Technisch aankoopadvies

Wanneer u met de gedachte leeft om een woning aan te kopen, ontstaat soms de onzekerheid naar de staat van de woning. Wij bieden u graag ondersteuning bij de beoordeling van de technische staat en de duurzaamheid van de woning.

Wat vindt u belangrijk in woonwensen, waaraan dient de woning minimaal te voldoen en wat is de onderhoud status van de woning. Wat is op korte termijn nodig en wat dient op langer termijn gerealiseerd te worden? Kortom, diverse vragen waarbij wij u graag van dienst willen zijn.

Allereerst toetsen wij de staat van de woning op duurzaamheid van bijvoorbeeld de afwerking, onderhoud, kwaliteitsgradatie, keuken, sanitair en installatie.
Dit kan op een eenvoudige werkwijze met een Bouwtechnische Aankoopadvies of met een uitgebreid Bouwkeuringsrapport.

Het grote voordeel hiervan is, dat u exact op de hoogte bent van de staat van de woning en hoe deze soms met een betrekkelijke eenvoudige investering te verbeteren is.
Het zal in u in ieder geval bewuster maken in uw onderhandelingspositie met onderbouwde argumentatie.

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, die is voor een BTA in Flevoland; 199,00 inkl.21% btw exkl. reiskosten

Bouwadvies


In de verschillende bouwsectoren zoals woning- en utiliteitsbouw en nieuwbouw, zijn onze inspecties en opleveringen van toegevoegde waarde. Als onafhankelijke partij bieden wij u ondersteuning, inzicht en medewerking van alle voorkomende bouwprocessen.


AdenbO | Galopstraat 3 | 1326 RN Almere | 036-5361598 | info@adenbo.nl                               Algemene Voorwaarden | Copyright © 2010 | JR-Solutions