Bouwbegeleiding bij kavelaankoop (PO)

Allereerst wordt in een informeel gesprek geluisterd naar de behoefte van de kavelkoper.
Als de kavelkoper besluit voor een verder intake gesprek, kan deze gehouden op het woonadres, locatie of kavelwinkel, eventueel op zaterdag of in de avond.
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een intake bouwbegeleiding formulier, waarin het programma van woonwensen nauwkeurig in een stappenplan besproken. Afhankelijk van de kavel en de woonwensen, wordt in overleg gekozen voor het bouwen in eigenbeheer met een architect of voor een catalogusbouwer.

Bouwbegeleiding


Onze bouwbegeleiding is zeer divers voor zowel een luxe badkamer, keuken, verbouw of voor particuliere opdrachtgeverschap (PO) begeleiden wij het gehele bouwproces.

Stappenplan bouwbegeleiding

In het intake gesprek worden de volgende vormen van bouwbegeleiding besproken, namelijk;
        oriŽnterende fase
        budget fase
        ontwerpfase
        afrondingsfase
        bouwinspecties in de bouwfase
        vooropname en oplevering*
        oplevering en nazorg*

* zie 1.2, volgens de richtlijnen van Vereniging Eigen Huis en Klantgericht Bouwen.Wat is particulier opdrachtgeverschap?

Particulier opdrachtgeverschap is woningbouw waarbij de bewoner de volledige juridische zeggenschap heeft over en verantwoordelijk is voor het gebruik van de grond, het ontwerp en de bouw van de woning. U bouwt voor eigen gebruik, niet voor verkoop of verhuur. U kunt kiezen om uw woning zelf of samen met een architect te ontwerpen en vervolgens door een geselecteerd bouwbedrijf te laten bouwen. U kunt ook een woning samenstellen uit een catalogus en door de aanbieder van deze zogenoemde cataloguswoning laten bouwen.

AdenbO | Galopstraat 3 | 1326 RN Almere | 036-5361598 | info@adenbo.nl                               Algemene Voorwaarden | Copyright © 2010 | JR-Solutions